perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tanko asennettu

Eilen laitettiin tanko pystyyn niin pääsee treenaamaan myös kotona. Meillä molemmilta (kämppiksen kanssa) löytyy omat tangot ja tarkoitus oli aluksi laittaa molempien olohuoneeseen, mutta totesimme, ettei tilaa ole kuitenkaan molempien treenata samaan aikaan. Päätetiin sitten mennä X-pole XPERT tangolla, jonka saa joko pyöriväksi tai staattiseksi.


Tangon kokoaminen ei varsinkaan ensimmäisen kerran jälkeen ole vaikeaa ja onnistuu  myös yksinkin. Tietysti helpottaa jos toinen on auttamassa, joten mikäli kaveri liikenee auttamaan kannattaa apu ottaa vastaan.Vatupassi on pystyttämisessä hyödyllinen väline niin tangon saa varmasti suoraan. Ennen tangon hankkimista kannattaa miettiä onko kotona tilaa treenata, millainen lattiamateriaali kotona on ja mitata lattian ja katon väli. Tankoa saa eri paloilla pidennettyä, mutta olemassa on kuitenkin suositeltava maksimipituus. Tanko jättää (jätti ainakin omaan muovilattiaani) painaumajäljet, joten tähän kannattaa varautua tai välillä ottaa tanko pois tai vaihtaa sen paikkaa.

Molempien tangot on ostettu Pole-a-holicista (kuvassa oleva tanko). Tanko on melko painava eli mikäli posti ei ole lähellä kannattaa ennen postiin menoa miettiä, miten sen paketin saa kannettua postista. Itselläni kantomatka oli noin 800 m lähimmälle bussipysäkille ja muutama hikipisara tuli vuodatettua ja kädet tekivät kuolemaa.Kärsiminen oli kyllä sen arvoista kun pääsee treenaamaan myös kotona!

Tälle viikonlopulle on jo tiedossa ohjelmaa ja ensi viikolla vappuriennot vaikuttavat vähän treenaamiseen. Tarkoituksena olisi kuitenkin mahdollisimman pian päästä vetämään kunnon tankotreeni pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti