lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kassillinen lisäravinteita kannettuna kotiin ja astetta onnistuneempi treeni

Käväisin aamulla ennen salille menoa vihdoin Forumin Life myymälässä ostamassa ruokavaliooni kuuluvia lisäravinteita. Ihan kaikkea en päättänyt ostaa kerralla, sillä ajattelin ensin tehdä pientä  makutestiä etteivät jää sitten käyttämättä jos maistuvat pahalle.


Hyllyssä oli vastassa melko kattava valikoima erilaisia pusseja, mutta onneksi ruokavaliossani oli tarkasti lueteltu mitä ostaa. Kyseisessä paikassa on mielestäni myös todella hyvä palvelu ja apua olisi varmasti tarvittaessa saanut. Nytkin hetken katseltuani tultiin tiedustelemaan tarvitsinko apua. Pidän siitä, että asiakas huomataan, mutta päälle ei hyökätä heti kun on ovesta ehtinyt sisään ja apua saa tarvittaessa, mutta sitä ei tyrkytetä. Kotona sitten lueskelin tarkemmin annostuohjeita ja sekoittelin treenin aikana juotavan juoman ja palautusjuoman valmiiksi.


Tänään myös salilla treeni onnistui hyvillä fiiliksillä. En tiedä oliko syynä kunnolliset, pitkät yöunet vaiko se, että nyt paikat olivat vähän tutumpia. Tänään keskityin rinta ja olkapää treeniin ja osittain asiaan vaikutti myös se, että liikkeet olivat tutumpia. Treeni myös tuntui tehokkaalta ja viimeisten toistojen aikana alkoi voimat loppumaan. Ainut liike mikä tuotti vielä hieman hankaluuksia ja kuumotuksia oli rintaliike ristitaljassa. Vaikka laitoin painot pienimmäksi mahdollisiksi (11 kg per käsi) tuntuivat ne liian painavilta. En tiedä oliko vika tekniikassa vai missä, mutta en saanut käsiä liikutettua tasaisesti samaan aikaan ja muutaman kerran jälkeen oli pakko luovuttaa, sillä liikkeen tekemisestä ei tullut yhtään mitään. Pääasia kuitenkin oli, että tästä päivästä jäi hyvä fiilis ja ensi viikolla on mukavampi mennä jatkamaan! Kaiken lisäksi lisäravinteet eivät maistuneet pahoille vaan ihan juotaville ja jopa ihan hyville.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti