torstai 4. huhtikuuta 2013

Mikä ihmeen LadyPower?

Eräs joukkueemme jäsen huomasi, että Bodycamp hakee ryhmiä mukaan LadyPower haasteeseen, jossa ideana oli kasata 5 - 10 hengen laihdutus / Kuntoilu / Fitness ryhmä jota BodyCamp alkaa sponsoroimaan. Sponsorointi vaihtelee välillä 50-100%. Olin itse kiinnostunut lähtemään mukaan ja saimmekin porukan kasaan ja hakemuksen menemään. Hyväksymiskirje tulikin piakkoin ja tarkempia ohjeita. LadyPower sisältää erilaisia haasteita, joissa kilpaillaan ja voittamalla voi saada erilaisia palkintoja. Mitä nämä palkinnot ovat jää nähtäväksi mikäli menestystä tulee.



Pieniä pettymyksiä alkutaipaleeseen myös kuului, sillä oletimme että sponsorointirahoja voisi käyttää mihin haluaisi, esimerkiksi akrobatia valmennukseen olisi ollut monella kiinnostusta. Sponsorointi kuitenkin rajoittui niin, että Bodycamp sponssaa meille vain omia palveluitaan ja vaatteita ja muita vastaavia tuotteita saa haasteiden voittamisen kautta. Päätimme kuitenkin jatkaa siitä huolimatta mukana haasteessa ja maksaa ensimmäisen kuukauden omaosuus pois, jotta saisimme ensimmäisen kuukauden ohjelman ja ruokavalion. Aluksi oli ilmassa monia kysymyksiä, sillä informaatio oli mielestäni melko vähäistä. Missään vaiheessa ei tullut mitään selkeitä ehtoja siitä, mitä hommaan sisältyy ja vastaukset kysymyksiin olivat hieman epämääräisiä. Lisäksi maksamiseen ilmestyi yhtäkkiä lisäkuluja ja homma alkoi tuntua hieman huijaukselta. Totuushan tietenkin on, ettei yritys ihan hyvää hyvyyttään personal trainer palveluja kenellekään jakele vaan tuottoa on myös tultava ja näkyvyyttä. Hinta, jolla palvelut saimme, on kuitenkin sen verran hyvä, että päätimme alun kankeuksista huolimatta jatkaa ja katsoa, mitä tuleman pitää. Suurin ongelma oli yrityksen viestinnän suunnalta ja toivottavasti he vastaisuudessa ottavat onkeensa. Alkusotkuilta oltaisiin voitu välttyä, mikäli hommaa olisi avattu enemmän heti alussa ja ehdot tehty kaikille selväksi ja infoa jaettu enemmän, jotta yllätyksiä ei olisi tullut.

Avautumisesta huolimatta olen nyt ihan tyytyväinen kun ensimmäinen erä on maksettu onnistuneesti sillä summalla millä alun perin puhetta oli ja treeniohjelma- ja ruokavalio on nyt saatu. Tavoitteikseni olin asettanut kestävyyskunnon kasvattamisen ja keskivartalon lihasten vahvistamisen. Lisää ponnistusvoimaa ja korkeammat hypyt ottaisin mielelläni lisäksi, mutta painotus on kuitenkin kestävyydessä. Saliohjelmani mukaan tulisi käyntejä salilla 1-4 kertaa viikko, jonka lisäksi lajiharjoitukset ja kestävyyskunnon ylläpitäminen itsenäisillä harjoituksilla. Ruokavalio on melko tiukka, mutta syödä siinä saa ainakin kunnolla. Hieman hirvittää miten saan aamupalalla alas jogurttia, rahkaa, mysliä, mehukeittoa ja vielä hedelmää kun normaalisti nappaan hapankorpun tai leivän. Täällä ollaan kuitenkin innoissaan nyt tästä hommasta ja odotetaan mitä tuleman pitää!

P.s. Meidän porukalta löytyy myös Facebook sivu, josta voit seurailla koko porukan päivityksiä. Kannattaa käydä tykkäämässä niin saat päivitykset suoraan Facebookin etusivullesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti