perjantai 17. toukokuuta 2013

Sneak peek KEKEN kisaohjelmaan

Kisoihin on enää aikaa tasan viikko ja kisaohjelmaa ollaan vedetty läpi musiikkiin kokonaisuudessaan ja pikku juttuja hiottu. Ihanaa, että ohjelma on alkanut nyt sujua, sillä jossain vaiheessa oli hetkiä, jolloin mietti tuleeko tästä ohjelmaa ennen kisoja vai ei. Yleensä sellainen vaihe vaan kuuluu asiaan ja yhtäkkiä kaikki vain loksahtaa paikoilleen.

Kovin paljon en aio ohjelmasta vielä paljastaa (tulkaa katsomaan paikan päälle!), mutta olen itse erittäin tyytyväinen ohjelmaan kokonaisuutena. Melko vähällä treenimäärällä ollaan kuitenkin saatu ihan mukava ohjelma kasaan. Keke-hengen mukaisesti meillä on ohjelmassa jokin teema ja tänä vuonna se on suomipop. Kisamusiikkina toimii siis vähän uudemmat ja vanhemmat suomipopbiisit. Keke tosiaan kisaa Funky team espoon alaisuudessa vaikka kyseessä on seurarajat ylittävä joukkue, jossa harrastajia on eri seurataustoilla. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan, älä anna tämän pikkuseikan häiritä.

En malttaisi millään odottaa sunnuntain treenejä, kun on hirveä kisainto päällä ja ikävä ihan mahtavia Kekeläisiä ja hauskoja treenejä. Kisoissakin vedetään varmalla Keke asenteella eli positiviista energiaa puhkuen lähinnä hyvän fiiliksen tuottaminen voittamisen sijaan mielessä.
Kisa-asujen, kampausten ja meikkien  suunnittelu on tässä vielä meneillään. En itse ole kovin hyvä hiuksien väkertämisen kanssa, mutta onneksi kisapaikalla on reilusti aikaa, joten eiköhän joku saa mullekin kampauksen tehtyä ennen matolle astumista. Kisojen jälkeen on tarkoitus jatkaa porukalla juhlistamaan suoritustamme (sijoituksesta riippumatta) ruuan merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti