sunnuntai 26. toukokuuta 2013

KEKE Suomi-Ruotsi maaottelu 25.5.

Jee! Oon ihan fiiliksissä vieläkin eilisistä kisoista. Kaikki tavoitteet, joita oltin asettanut täyttyi ja vielä enemmänkin ja yhteishenki oli ihan mahtava. Yleisö oli ihan täysillä mukana meidän esityksessä, kaikki nostot nousi ja voitettiin reippaalla pisterolla Ruotsin toinen joukkue!


Harmi sinällään, että ei nähty kovinkaan montaa muuta suoritusta samasta sarjasta, sillä oltiin todella kovassa seurassa. Muut joukkueet kilpaileva MM- ja EM-tasolla, joten voin vain uskoa, että hienoja ohjelmia nähtiin meidän sarjassamme.

Tästä voitte tsekkaa meidän ohjelman:

Yleisö oli aivan mahtavaa ja esityksen jälkeen saatiin tosi kannustavia kommentteja. Yhdenkin naishenkilön kanssa keskustelin vessassa varmaan 10 minuutin ajan ja hän kiitti meitä elämyksestä! Ihana huomata, että meidän mahtava fiilis ja joukkuehenki on välittynyt myös yleisöön. Kannustavat kommentit joita saatiin oli kyllä ehdottomasti kisojen paras palkinto.

Cheer-ilmeet

Kisojen jälkeen meille oli varattu saunatilat ja mentiin sinne porukalla syömään herkkuja ja saunomaan. Hyvä fiilis jatkui koko illan kun kuunneltiin kisamusaa samalla tanssien ja sanoja laulaen. Pakko hehkuttaa vielä, että meillä on Kekessä ihan mahtava yhteishenki ja taas sai nauraa vatsalihakset kipeinä.

Vähän eilinen jännitys ja pitkä päivä vielä väsyttää, mutta tarkoitus olisi lähteä käväisemään Maailma kylässä festareilla ja sitten lepäillä loppuilta kotona. Vinkkinä vielä kaikille, että jos aktiivinen kilpacheerleadingura on lopuillaan nyt on erittäin loistava hetki liittyä mukaan treenaamaan KEKEen. Eli rohkeasti vaan mukaan! Ota meihin yhteyttä Facebookin kautta tai tule mukaan keskiviikkona Kisikselle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti