maanantai 15. heinäkuuta 2013

Vegaanista pikaruokaa tortilloista

Ruuanlaitto ja keittiössä ajan viettäminen ei tosiaankaan ole yksi lempiasioistani, joten yritän aina kehitellä nopeita, mutta terveellisiä ja maistuvia ruokia. Yksi ehdottomista lemppareistani on tortillat, sillä sinne voi heittää sisälle lähes mitä vain ja isommalla porukalla jokainen voi valita omat täytteensä! Päätin jakaa täällä oman suht mielikuviteksettoman reseptini.


täysjyvätortilloja
piniaple salsa medium
taco-mauste original
salaattia
tumma soijarouhe
grillatut kasvikset (pakaste)

Sekoita 1 dl soijarouhetta 2 dl vettä, keitä. Lisää tacomauste. Lämmitä kasvikset pannulla. Lämmitä tortilla mikrossa. Länttää ainekset tortillan sisään ja syö.

Lahden yöt

Pakko vielä hehkuttaa hetki, sillä viikonloppu tuli vietettyä taas Lahdessa ja perjantain Lahden öissä. Perjantaina oli ysäriteema ja esiintyjinä mm. Pandora, Mr. President ja Captain Jack. Sen päivän treenit tuli kyllä tehtyä tanssien näiden esiintyjien hittien tahdissa! Videossa vähän fiilistelyä paikan päältä.


Tän biisin seurassa aion fiilistellä vielä salilla tällä viikolla :)


Mr. President vetäisi tietysti perus Coco Jambot kahteen kertaan jopa. Täytyy myöntää, että jostain syystä aina kun kuulen tuon biisin mulle tulee mieleen tämä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti