perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kiehl'sin BB-voide - päivän pelastaja

Ajattelin jakaa teidän kanssa yhden tämän hetken lempparituotteistani kosmetiikan puolella. Pidän BB-voiteista, sillä omistan ongelmallisen sekaihon, joka on paikoin pinnasta todella kuiva ja toisaalta myös rasvoittuu, joten tarvitsen hieman peittävää tuotetta. Useat meikkivoiteet jäävät "kökköreisiksi" kuiviin kohtiin, joten olen viime aikoina suosinut meikkivoiteiden sijaan BB-voiteita. Kiehl'sin BB-voide on ehdottomasti tähän astisista kokeiluistani paras.



Kiehl'sin BB-voiteessa on UVA ja UVB- suoja SPF 50. Tämän takia tämä oli aivan loistava valinta myös matkalle, sillä aamulla vain sipaus voidetta naamaan ja aurinkosuoja ja peittävyys tulee samassa paketissa. Tuote levittyy mukavasti ja pysyy naamassa vähän rajummassakin menossa. Todelliseen testiin voide pääsi Rodoksen reissulla ja ainoastaan yhtenä päivänä voide tuntui vähän lähtevän naamasta (koko päivän patikointireissu), joten kestävyyteen olin todella tyytyväinen. Voide on hajusteeton ja silikoniton mistä plussaa. Iltamenoihin sipaisin tuotteen lisäksi vähän peitevoidetta pahimpiin kohtiin ja puuteria hieman kiiltoa tasoittamaan.


Kiehl'sillä on oma myyntipiste Stockmannilla (heti pääovista vasemmalla) ja liike Kämp Galleriassa. Stockalla sain ainakin aivan loistavaa palvelua ja mukaani myös muutamia näytetuotteita, joita en tosin ole vielä ehtinyt testailemaan. Vaikka Kiehl's ei mikään ekomerkki olekaan sai paikalta mukaan kortin, jossa pyydetään palauttamaan tyhjät käytetyt pakkaukset ja näitä vastaan saa sitten jotakin pientä kivaa. Hauska kierrätysidea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti