keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Bodycamp paketit

Kirjoittelen vähän postausta noista Bodycampin paketeista, jotta saatte vähän paremmin kuvaa tarjonnasta. Mulla vaihtui tosiaan nyt ensimmäistä kertaa Bodycampin paketti ja treenasin eilen ensimmäistä kertaa uudella ohjelmalla. Alunperin mulla oli tuo Endurance paketti, sillä halusin lisätä erityisesti kestävyyskuntoa. Kyseiseen pakettiin itselläni sisältyi 4 eri päivää / osiota, jotka oli jaettu eri lihasryhmien mukaan keskittyen lihasryhmiin joita halusin erityisesti vahvistaa. Koin kyseisen paketin olleen aika haastava aloitus, sillä se olisi todellakin vaatinut sen neljä salikertaa viikossa muiden treenien lisäksi ja liikkeitä oli todella paljon, samoin kuin toistoja. Jouduin tekemään niin, että kävin kaksi kertaa viikossa salilla ja tein 2 osiota kerralla. Lisäksi jo liikkeiden opetteluun meni muutamia viikkoja ja välillä tuntui, että toistomäärät olivat melko isoja.

Nykyinen pakettini on nimeltään Get Fit ja eilen ekoissa treeneissä tykästyin ohjelmaan. Paketissa on 2 päivää, jossa molemmissa osioissa on koko kropalle liikkeitä eli ei esim. pelkästään yhtä päivää olkapää/rintatreeniä vaan samassa päivässä on jalat, selkä, kädet jne. Tarkoitus olisi myös tämän ohjelman kanssa ehtiä salille neljänä päivänä viikossa ja voisin sen ottaakin tavoitteeksi. Ohjelmaan on merkitty tummemmalla fontilla pääliikkeet, joissa olisi tarkoitus tavoitteellisesti saada painoja nostettua. Ensi viikolla ajattelin alkaa näistä liikkeistä pitämään harjoituspäiväkirjaa kun tällä viikolla saan käytyä uudet ohjelmat kerran läpi ja totuteltua uusiin liikkeisiin.

Omasta mielestäni Get Fit paketti on itselleni näin aloittelevana kuntosalikäyjänä parempi, sillä se ei ole niin monimutkainen ja sisällä hirveää määrää liikkeitä. Uskon, että tälläkin ohjelmalla saan tuloksia aikaan nyt kun kipeily on ohi ja pääsen takaisin treenaamaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti