torstai 18. heinäkuuta 2013

Aamupalaa blenderillä ja kirppistelyä

Sain valmistujaislahjaksi Kenwoodin blenderin ja kyseinen laite on helpottanut huomattavasti aamujani. Heitän aamupalan blenderiin ja parissa minuutissa on valmista.


Aamupala:

Soijajogurttia
Mehukeittoa
Marjoja
Cocovi smoothie mix

Sain Ruohonjuuren yhteistyökampanjan myötä joitakin tuotteita kokeiluun, joista Cocovin Smootie mix oli yksi. En ole pahemmin superfoodeihin tutustunut, mutta nyt olen heitellyt tuota jauhetta muutaman ruokalusikallisen myös blenderiin. Tuo smoothie mix sisältää macaa, kaakaojauhetta, goji-marjajauhetta, lucumaa ja psylliumia. Otin vähän tarkemmin selvää kyseisistä ainesosista, sillä suurin osa ei ollut ennestään tuttuja. Maca on Perulainen kasvi, joka sisältää mm. runsaasti vitamiineja ja hivenaineita. Gogi-marjaa pidetään maailman ravinteikkaimpana marjana ja se sisältää 21 kivennäis- ja hivenaineitta. Lucuma on Perulainen hedelmä, joka sisältää runsaasti B-vitamiineja, rautaa, kalsiumia, fosforia ja A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia.  Psyllium on gluteiiniton, runsaasta kuitua sisältävä ratamokasvin kuivattua siemenkuorta oleva tuote. (tiedot kerätty Cocovin nettisivuilta)¨

Kansalaistorin kirppiksellä

Eilinen päivä meni tosiaan kokonaan kirppiksellä. Loppuillasta alkoi jo väsyttämään sen verran, että lähdin kotiin puoli kuuden aikaan. Hyvän määrän tavaran sain menemään, mutta luvattoman paljon joutui kantamaan takaisin kotiinkin. Täytyy kyllä todeta, että välillä oma auto olisi hirveän kiva väline. Mukana oli reppu, matkalaukku, Ikea-kassi ja laukku. Ton tavaramäärän raahaaminen bussissa ei ollut mitään lempisuorituksiani, mutta siitäkin selvittiin. Tulipahan kuntoiltua yhden päivän osalta nyt kun olen taas kipeänä ja muuten joutuu jättämään treenailut välistä. Tässä vähän kuvaa meidän pöydän tavarapaljoudesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti