tiistai 3. maaliskuuta 2015

Lajikokeilua: Karting Helsinki

Tänään oli ohjelmassa pieni lajikokeilu kartingin parissa Kart'in club:illa. Viime kesänä ajoin ensimmäistä kertaa Maltalla hieman lyhyemmällä ulkoradalla pienemmillä autoilla. Kesän jäljiltä jäi fiilis, että olisi hauska mennä kokeilemaan myös uudestaan.


Paikan päälle oli hieman haastavaa löytää, sillä jäin pysäkiltä pois Lahden moottorien/Kustaa Vaasan tien puolella ja harhailin hetken varikko alueella. Kannattaakin pysäkiltä suunnata hieman takaisinpäin ja kävellä Valtimontietä pitkin, jolloin päätyy kuvan ^ osoittamaan paikkaan pääoville.

Haalarit päällä valmiina ajamaan

Päälle pääsi pukemaan kunnon ajahaalarit joista pääsi heti ajofiilikseen. Sain taas myös huomata, että omaan todella pienen pään, sillä aikuisten pieninkin kypäräkoko heilui päässä sen verran, että päädyin valitsemaan omani lapsille tarkoitetulta osastolta.

Alussa käytiin läpi muutamia yleisohjeita, kuten ettei muihin saa törmäillä jne, joten aloittelijanakin voi hyvin lähteä kokeilemaan. Luonnonlahjakkuus en kartingissa ollut, mutta hauskaa oli ja radalla pysyttiin eikä tullut myöskään törmättyä mihinkään. Jäin hieman kaipailemaan ajovinkkejä, sillä niistä olisi varmasti hyötynyt, sillä nyt ajoaika meni kokeillessa erilaisia ajoratoja ja nopeuksia mutkissa ja suorilla. 10 minuutin ajo meni todella nopeasti ja hiki oli pinnassa pukuhuoneeseen astellessa. Kaveriporukalla voisi hyvin tulla joku kerta ajamaan pienen leikkimielisen kisan...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti