lauantai 21. maaliskuuta 2015

Hurraw huulirasva - vegaania ja luomua raakakosmetiikkaa

Huulirasva-addiktina kokeilussa on hyvin usein uusia huulirasvoja ja harvoin mikään huulirasva osuu niin nappiin kuin Hurraw-tuotteet. Omani bongasin hieman ennen Hurraw-buumin alkamista Ruohonjuuressa piipahtaessani ja kotiutin suklaanmakuisen mahtavuuteni kotiin arvaamatta kuinka pajon tähän tuotteeseen tykästyisin. Viimeisenä kuukautena olenkin yrittänyt vastustaa halua käydä ostamassa jokainen tuoksun huulirasvoista kokeiluun.

Hurraw-huulirasvoissa on kaikki kohdallaan

Tuotetta valmistettaessa on otettu huomioon eettisiä ja ekologisia näkökantoja ja raaka-aineissa käytetään reilun kaupan tuotteita, joista suurempi osa tuotosta menee raaka-aineen tuottajalle. Suurin osa raaka-aineista on myös luomua. Toiminnan läpinäkyvyys miellyttää myös kuluttajaa ja löysin todella nopeasti tämän dokumentin, jossa kerrotaan tarkemmin huulirasvojen sisällöstä ja standarteista.

Oman suklaa-huulirasvani tuoksu on aivan ihana ja saa aikaan hirveän suklaahimon. Olen hieman tuoksuherkkä, mutta tämän huulirasvan tuoksu ei aiheuta ällötysrefleksiä. Huulet ovat myös superpehmeät. Millään muulla huulirasvalla en ole päässyt samaan pehmeystulokseen, niin ettei huuliin jää rasvaista pintaa. Talvella kun iho oli todella kuiva oli tosin laitettava yöksi bepanthen-kerros tueksi, mutta ilmojen parannuttua on pärjännyt pelkällä Hurraw-rasvalla myös yön yli.

Plussaa tulee myös ihanista pakkauksista ja kohtuullisesta hinnasta, jonka ansiosta tähän ylellisyyteen pääsevät käsiksi kaikki halukkaat.


"Hurraw! Balm started out of pure intent; a personal obsession to create the perfect balm:"

Tämä huulirasva on lähimpänä täydellistä kaikista testaamistani rasvoista, joten hyvin lähelle tavoitettaan ovat tekijät päässeet. Harvoin tulee hehkutettua mitään tuotetta näin paljon, mutta tämän koin sen arvoiseksi. Paras löytämin huulirasva tähän mennessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti