keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Vaikeuksien kautta takaisin salille

Helmikuu on aloitettu uudella kolmijakoisella saliohjelmalla ja todella super innostuneena ja motivoituneena. Ensimmäisen treenin aikana oli pakko toppuutella itseään, että pysyi suunnitellussa ohjelmassa kun mieli olisi tehnyt tehdä vielä pari sarjaa tuota liikettä ja vielä tuota. Uudessa ohjelmassa olen nyt painottanut mm. keskivartaloa, selkää ja käsiä, sillä akrojoogassa on huomannut näihin tarvitsevan lisää voimaa. Lisäksi oli pakko ottaa muutama täsmäliike pakaralihaksella, jotta saa farkkuihin taas vähän täytettä.


Treeni-into on huipussaan myös siksi, että viime syksy oli treenin kannalta yksi haastavimmista. Useita vuosia jatkuneet selkäkivut pahenivat kun aloin taas treenaaman akroa ja selän taaksetaivutuksia. Selässä on ilmeisesti nyt jotain vikana ja tällä hetkellä odottelen pääsyä lisätutkimuksiin. Flikkiunelmat sai taas siis unohtaa ja muutenkin cheerin parissa on joutunut ottamaan melko rauhallisesti ja treeneissä  hintsailla.

Selän lisäksi olin myös suoraan sanottuna koko loppuvuoden kipeänä. Flunssa kertaa kaksi, influenssa ja vatsatauti 5 kk sisällä veivät voimat (ja lihakset) niin fyysisesti kuin henkisestikin. Joka kuukausi tuli noin viikko maattua sängyn  pohjalla. Voitte siis vain arvata millaisella fiiliksellä nyt lähdetty treenaamaan kun voimat ovat palanneet ja vihdoin pääsee hommiin.

Adidaksen housut lähti mukaan tammikuun alennusmyynneistä Stadiumista

Liikunta on ensisijaisesti minulle hyvän mielen tuoja ja syksyllä huomasi miten liikkumattomuus vaikutti myös mielialaan. Onneksi kuitenkin valmentamaan pääsi vaikkea itse aivan treenikunnossa ollutkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti