keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Viikonlopun menovinkki: Kallio-liike liikuttaa 9.6.2013

Täällä yritetään kovasti toipua viime viikkoisesta tappajaflunssasta, mutta yskä ja limaisuus näyttää istuvan aika sitkeässä. Tämä viikko menee vielä pitäen lepoa treenistä ainakin viikonloppuun asti, mikä on todella harmillista, sillä LadyPowerin voimahaasteeseen oli tarkoitus treenata täysillä ja nyt pari viikkoa menee kokonaan ilman treeniä ja senkin jälkeen täytyy aloittaa rauhassa.
Kipeilyn keskellä on pakko hehkuttaa ja kertoa mahtavia uutisia... Olen alkanut taas valmentamaan cheerleadingia <3 Laittelin CV:tä menemään ja minut hyväksyttiin apuvalmentajaksi Funky Team Espoon Minien edustusjoukkueeseen. Ekat treenit, joissa olin mukana olivat maanantaina. Hauskaa oli ja uutta opittiin eli oikein onnistuneet treenit takana. Torstaina sitten homma jatkuu ulkona.


Mutta sitten itse asiaan eli viikonlopun liikunnalliseen menovinkkiin eli Kallio-liike liikuttaa tapahtumaan. Tapahtuma on ilmainen urheilu- ja liikuntatapahtuma ja lajitarjonta näytti olevan monipuolista. Double Dutch eli joukkuehyppynarua on pakko päästä kokeilemaan ja streetdance tunnilla olisi myös hauska käydä. Mikäli aikataulu antaa periksi vannetanssi ja itämainen tanssi olisivat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.

Nyt vaan toivon, että tämä kipeys hellittää viikonlopuksi, että pääsen osallistumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti