lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kreikka kutsuu!

Tämä viikko on pitänyt kiirettä! Maanantaina oli viimeinen valmennus minien kanssa ja heinäkuu pidetään lomaa treeneistä. Tehtiin tytöille heinäkuulle kesäkortit, joissa oli kasa  harjoituksia joita voi tehdä kotona ja raksin saa laittaa aina ruutuun kun on tehtävän suorittanut. Ajattelin väsäillä itsellen samanlaisen kortin heinäkuuksi, jotta treenaaminen pysyy kesästä huolimatta tavoitteellisena.

Tiistaina oli tiedossa viimeinen kerta koulussa eli valmistumisjuhla publiikki. Todistuksen sain jo postissa aikaissemmin, mutta kävin vielä hakemassa koululta ruusun, syömässä kakkua ja nostamassa lasin skumppaa valmistumiselleni.
Koulujuhlan jälkeen kokoonnuttiin kaveriporukalla syömään LaFamigliaan keskustaan. Olen paikassa käynyt syömässä kerran aikaisemminkin ja silloin ruoka oli mielestäni todella hyvää. Nyt en ollut ihan niin tyytyväinen ainakaan omaan annokseeni, vaikka ei ruuassa varsinaisesti mitään vikaakaan ollut. Jälkkärit päätettiin mennä vetämään Magnumin pop-up ravintolaan Vanhalle ylioppilastalolle. Ideana on siis, että saat valita kuorutetaanko oma Mangnumisi maito- vai valkosuklaalla ja päälle saa valita kolme lisuketta. Itse valitsin pitkällisen pohdinnan jälkeen minivaahtokarkkeja, sokeroituja ruusun terälehtiä ja vohvelimuruja. Mielestäni paikassa ei ollut mikään maailman paras asiakaspalvelu, sillä myyjät lähinnä kikattelivat keskenään asiakkaiden palvelemisen sijasta. Joka tapauksessa jäätelö oli todella hyvää (ja makeaa) ja annoksena tuo jäätelö oli ihan riittävä ainakin jälkiruuaksi. Magnum Helsinki sulkee ovensa 29.6. eli siihen asti ehtii vielä käydä itse maistelemassa tuota herkkua!



Pääsin keskiviikkona vihdoin treenaamaan itsekin kun tuntui, että melkein kuukauden kestänyt flunssa alkoi vihdoin hellittää. Otin kuitenkin vielä cheertreeissä rauhassa ja pidin sykkeet matalalla kun jo alkulämmittelyn aikana huomasi, etten ole vielä taudista aivan palautunut. Torstaina lähdin sitten maalle juhannuksen viettoon ja perjantai meni mukavasti saunoessa, grillatessa ja mölkkyä pelatessa. Perjantai-iltana suuntasin takaisin Helsinkiin junalla. Olin odottanut rauhallista matkaa, mutta ilmeisesti olin pahasti väärässä. Juna mm. pysähtyi kerran odottamaan ambulanssia. Juhannuksen vietosta palasin tosiaan ajoissa, sillä tänään on aika itse itselleni ostaman valmistujaislahjan eli matkan Kreikkaan Rodokselle! 2,5 vuoden korkeakoulu-urakka on nyt ohi ja tarkoitus on palkita itseni ottamalla viikon rennosti ja tekemättä erityisesti mitään.

Mukaan lähti matkalaukun lisäksi viime vuonna Maltalta (Bershkasta) ostamani lempilaukkuni ja tallinnasta ostettu hattu suojaamaan hiuksia palamiselta ja päätä auringonpistolta. Ensi viikko tulee siis olemaan blogissa hiljaiseloa, sillä tämä tyttö ei lähde nyt Tampereelle vaan Helsinki-Vantaan kautta Kreikkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti