sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Viikonloppufiilistelyä: Avicii ja Kallio-liike liikuttaa

Perjantaina suuntasin heti töiden jälkeen pikaisesti kotiin vaihtamaan vaatteet ja syömään ja reippaasti bussiin ja kohti Suvilahtea.


Aluksi oli ihan järjettömän kuuma ja sukkahousujen, nahkatakin sekä sadetakin mukana kantaminen tuntui siinä vaiheessa vähän hölmöltä, mutta myöhemmin kyseiset asiat osoittautuivat erittäin hyväksi valinnaksi.


Myöhemmin tosiaan päätti sataa oikein kaatamalla, joten keikkaa fiilisteltiin sadetakin sisällä tanssien. Tässä vielä vähän lisää kuvamateriaalia päivältä. Tanssittua tuli aika monta tuntia eli jaloissa tuntui!



Kallio-liike liikuttaa 9.6.

Vaikka en olekaan vielä ihan tervehtynyt päätin lähteä käymään tapahtumassa. Otin osaa salsatunnille ja double ductch joukkuehyppynaruun. Viimeksi hyppynarulla on tullut hypittyä ala-asteella ja homma osoittautui yhtä hankalaksi kuin olin arvellutkin. Pääsin jopa toisella yrittämällä juoksemaan sisälle ja hypättyä yhden hypyn, kunnes sotkeennuin naruihin. Homma kuitenkin lähti pikkuhiljaa käyntiin ja lopulta onnistuin juoksemaan sisällä, hyppimään jonkun aikaa ja juoksemaan pois. Ihan allaolevan videon tasolle ei nyt ensimmäisellä kokeilukerralla yritetty, mutta hauskaa oli!


Pyörittäminen osoittautuikin sitten olevan hankalampi homma, sillä molemmilla naruilla pitäisi pyörittää samansuuruista ympyrää ja samassa tahdissa. Kuulostaa helpomalle kuin oli, joten siirryin suosiolla pois pyörittäjän paikalta takaisin hyppimään. Mikäli joku innostui kuvauksen (ja videon) perusteella lajista löytyy hakusanoilla Double dutch Helsinki lisää infoa tai sitten vaan kaveriporukka kasaan ja pomppimaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti