torstai 6. kesäkuuta 2013

Kiilan keskiviikkobuffet

Yskä ei ole vieläkään lähtenyt, joten päätin jättää keskiviikon treenit väliin ja lohduttautua menemällä syömään Kiilan keskiviikkobuffetiin. Olin halunnut päästä maistelemaan kyseistä buffettia jo alkuvuodesta kun luin mainoksen ja tarjoilu vaikutti herkulliselle. Suoraan sanottuna koko homma oli lopulta kuitenkin pettymys sekä ruuan että palvelun tason osalta. Jälkkäribuffet vähän pelasti tilannetta, mutta eipä tarvitse ainakaan uudestaan mennä tuhlaamaan rahojaan kun on nyt kokeiltu.

Paikan päällä seisoskelimme ja odottelimme jonkun aikaa jos joku tulisi palvelemaan. Henkilökunta juoksenteli ohi kiireisenä eikä edes vilkaissut meidän suuntaamme. Ymmärrän kyllä, että kiire voi olla, mutta on nyt kohteliasta katsoa asikkaita silmiin ja tervehtiä ja esimerkiksi sanoa, että palvelee hetken päästä. Meillä oli pöytävaraus tehty, mikä oli varmasti ihan hyvä ratkaisu varsinkin jos on tulossa isommalla porukalla, sillä ihmisiä oli yllättävän paljon. Pääsimme lopulta ihan pöytäänkin asti ja lähdettiin tutkimaan buffetpöytien tarjontaa. Ruokaisammalla puolella oli tarjolla hamppareita ja kana tai kasvistortilloja.



Hampparit olivat myös pettymys, sillä ne muistuttivat lähinnä HK:n mikrohamppareita. Onneksi sisälle laitettavat jauhelihapihveissä vaikutti kuitenkin olevan jopa lihaakin. Kastikkeet sen sijaan olivat hyviä ja heitinkin hampparin väliin reilusti niitä. Plussaa buffetti sai tuoreista salaattiaineksista ja hedelmistä.



Jälkkäripuolella tarjolla oli jäätelöä ja kaikenlaista sälää mistä koota jäätelöannoksen. Tälläiselle jäätelöhirmulle jälkkäripöytä oli taasen unelmien täyttymys. Vaikken mitään suuria kulinaarisia elämyksiä ollut buffetille lähtiessäni odottanutkaan, olisin kuitenkin toivonut hieman enemmän. Tortilloita ja hamppareita olisi myös melko helppo tehdä porukalla kotona. Pois lähtiessä ihmeteltiin taas miten maksukäytännöt paikassa hoituu, mutta koska ketään ei tähyilyistä huolimatta tullut pöydän luo päätettiin lopulta vaan marssia tiskille maksamaan. Onnistui se niinkin.



Perjantaina Avicii!

Ostettiin alkuviikosa liput Aviciin keikalle ja en millään malttaisi odottaa huomista iltaa ja keikkaa! Mukana näytti olevan myös muita mielenkiintoisia DJ:tä vaikka illan pääesiintyjä onkin se mitä itse eniten odotan. Asukin on jo mietittynä eli päälle lähtee neonvihreät shortsit, musta t-paita ja jotkut hyvät (ei korolliset) kengät, että jaksaa tanssia koko illan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti