keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Koontia vuodelta 2013

Vuosi vaihtui Helsingin kattojen yllä ja tälläkin kertaa tuli nautittua hetkestä kameran ollessa nätisti laukussa. Viime vuosi on ollut monella tavalla mielenkiintoinen, monia isoja muutoksia on tapahtunut elämässä. Koulu tuli suoritettua loppuun, aloitettua kuntosaliharrastus ja uudet elämäntavat. Vuoteen mahtui myös todella monia huippuhetkiä, jotka on saanut jakaa rakkaiden ystävien kanssa.
Harrastus saralla Keken kanssa on ollut monia hauskoja treenejä ja hetkiä, jolloin on saanut nauraa mahansa kipeäksi. Tämän lisäksi on saavutettu yhdessä yllättäviä voittoja ei pelkästään kilpailuissa vaan myös itsensä voittamista ja uusien juttujen oppimista. Yksi vuoden suurimmista iloista on ollut Keken lisäksi valmentaminen ja tyttöjen kanssa on ollut monia antoisia ja hienoja hetkiä. Onneksi näitä on lisää tiedossa myös tänä vuonna.
Ruuan ja elämäntapojen suhteen on tehty jo monia muutoksia ja vaikka näistä on välillä lipsuttu aion jatkaa myös tänä vuonna. Vuoteen on mahtunut myös monia uusia tuttavuuksia, joista osasta on kehittynyt ystävyyssuhteita. Uusien tuttavuuksien lisäksi monet vanhat ystävät ovat muistuttaneet siitä, miten mahtavia ihmisiä ympärillä onkaan.
Vuodella 2014 on suunniteltu jo vaikka mitä mahtavaa, kuten muutama varmasti mieleenpainuva matka. Tähän vuoteen lähdetään avoimin ja positiivisin mielin.

Inspiroivaa vuotta 2014 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti