torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu juhlittu

Ihanat joulut kaikille näin hieman jälkikäteen! Viiden päivän netittömyys on ohi ja nyt taas koneen ja nykyaikaisen tekniikan ääressä. Välillä tekee ihan hyvää ottaa rennosti, mutta tavallaan on mukavakin palata arkeen. Ennen joululomalle lähtöä päätettiin levittää hyvää joulumieltä lahjoittamalla tavaraa Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen. Varastoon oli kertynyt paljon kaikenlaista hyvää tavaraa, jota ei vain ole ollut aikaa viedä kirppiksella ja mietittiin, että kyllä sieltä riittää myös ihan ilmaiseksi annettavaa. Kerättiinkin siis kaksi vaatekassia, yksi lelukassi ja kaiveltiin vielä monopoli kaupanpäällisiksi. Toivotaan, että tavaroista olisi iloa varsinkin kun osa leluista oli melko lailla käyttämättömiä ja melkein kuin uusia.



Joulua vietettiin perinteisissä merkeissä ja ilmeisesti olin ollut kiltti kun sain yllättävän paljon lahjoja. Toiveena oli, että saisin lahjat mieluusti rahana, sillä helmikuun alussa on edessä muutto ja tarvetta muun muassa huonekalujen ostamiselle. Rahoituksen lisäksi sain lähinnä käyttötavaraa ja erityisesti toivomani Cliniquen kosmetiikkaa.


Joulu on myös hyvä aika lahjoa itse itseään ja kirjakaupasta nappasin itselleni pakettiin luettavaa. Lisäksi tein jouluna päätöksen ottaa keväällä avoimesta yliopistosta ravitsemustieteen opintoja muutaman kurssin. Kaikeksi harmiksi kurssit olivat täynnä, joten tältä keväältä jäävät nuo opinnot sitten tekemättä :( 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti