tiistai 21. tammikuuta 2014

Cheerkoulutuksia ja kirppistelyä

Viime aikoina kun on tullut vietettyä aikaa Lahdessa päätin kaivella varastosta omat vanhat lastenvaatteet ja viedä kirpparille myyntiin. Hauskaa puuhaa oli myös käydä läpi leluja ja muuta tavaraa ja vaikka paljon jäi varastoonkin sai taas aimoannoksen myös käytyä läpi. En ole hirveän tietoinen Lahden kirpputoritarjonnasta, mutta pienen googlettelun tuloksena päädyin Lanttilaan. Ihan ongelmitta ei varaaminen sujunut vaan jotenkin onnistuin hävittämään valinnat, jotka olin tehnyt enkä huomannut sitä ja varasin sitten ihan väärille päiville. Homma saatiin onneksi  korjattua käymällä paikan päällä ja tavarat turvalllisesti pöytään.


Viime viikonloppu tuli vietettyä Tampereella, sillä sunnuntaina oli akrotekniikka 1 koulutus. Joskus vuonna nakki se on jo tullut käytyä, mutta tuntuu hyvälle välillä verestää tietojaan. Itse valmennan vähän vähemmän akroa, joten oli todella hyödyllistä kerrata asioita niin teoriassa kuin käytännössäkin. Innostuin käytännön osuuden lopuksi harjoittelemaan itse frittiä ja siitä on saanut kärsiä nämä pari päivää. Muun muassa vatsalihakset tekevät kuolemaa jos niitä pitäisi käyttää. 

Parin viikon päästä alkaa SCL:n valmentajakoulutuksen ensimmäinen lähijakso Vierumäellä. Tänään availin aikatauluja ja kävin vähän läpi mitä ennakkotehtäviä ennen koulutusta pitää käydä. Ensimmäisen tehtävän eli itsearvioinnin kimppuun pääsin jo tänään ja muille tehtäville aikataulutin aikaa tältä ja ensi viikolta. Täysiä päiviä siis luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti