maanantai 5. elokuuta 2013

Valmentamassa Funky cheer leirillä

Tänään alkoi kauan odotettu viikko eli Funky cheer leiri 2013, jossa olen yhtenä valmentajana. Hieman aamuinen herätys otti koville kun on tottunut heräilemään lomaillessa vasta 10 aikaan ja tänää herätyskello soi 6.20. Väsymys ei kuitenkaan haitannut, sillä olen ihan superinnoissani tästä viikosta. Kaikille jaetiin hienot leiripaidat, joista jää sitten kiva muisto.


Leiripäivä koostui leikkimisestä, askartelusta, syömisestä ja tietysti cheerleadingista. Ikinä ei kyllä ole "työpäivä" mennyt yhtä nopeasti ja mukavasti kuin tänään. Aamupäivä meni stunttien parissa palautellessa taitoja taas mieleen ja uusien ryhmän tehdessä luottamusharjoituksia. Iltapäivällä otettiin syömisen jälkeen hetki rennommin ennen kuin jatkettiin akron ja temppuradan parissa. Huomenna homma jatkuu, can't wait!!!

Syksyllä valmennan kahta FTE:n joukkuetta, starttiryhmää ja kapusiineja eli minien A-kisajoukkuetta (espoo). Mikäli satut tietämään jonkun mini-ikäisen, joka olisi kiinnostunut harrastamaan cheerleadingia espoon suunnilla kannattaa ilmoittautua mukaan starttiryhmään. Lupaan, että syksyllä on tiedossa ihan superhauskoja ja opettavaisia treenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti