tiistai 13. elokuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä.... eli kesäkortin tekoa

Olin jo aikaisemmin suunnitellut toteuttavani myös itselleni kesäkortin, jossa olisi harjoituksia ja siitä sitten raksisi aina kun on kyseisen harjoituksen tehnyt. Homma meni sairastelun takia vähän mönkään, mutta päätin ettei kesä ole vielä ohi, joten voin hyvin tehdä itselleni vielä kesäkortin. Pyrin laittamaan korttiin harjoituksia, joista on hyötyä kisoja varten, mutta joita voin treenata itsenäisesti.


Notkeus ja kestävyys on ehdottomasti osa-alueita, joita tulee tehtyä liian harvoin. En ole ikinä ollut erityisen venyvä ja mitä vanhemmaksi tulee yhä pahemmin jäykistyy. Muutenkin venyttelyä ja kehonhuoltoa tulee tehtyä liian vähän, joten lisäsin muutaman venytyksen, joissa haluan edistyä huomattavasti kannustimeksi venyttelylle. Hyppyihin tarvitsisin lisää räjähtävyyttä ja ilmaa. Aionkin lisätä hyppy sarakkeeseen vielä enemmän erilaisia ponnistuvoimaharjoituksia. Lihaksia tulee kehitettyä kuntosaliohjelmalla, joka tukee tavoitteitani. Keskivartalon lihakset laitoin erikseen, vaikka kuuluvat myös kuntosaliohjelmaani, sillä nostajana niitä ei voi treenata liikaa.

Kirjoittelen myöhemmin postausta kestävyyskuntoharjoituksista ja hyppyharjoituksista. Vesijuoksusta löytyy asiaa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti