torstai 16. lokakuuta 2014

Hampparipettymyksiä

Päätin jatkaa lihattoman lokakuun kunniaksi ravintolahamppareiden testauslinjalla ja ehdinkin käväistä Iguanassa ja Chicosissa. Molemmat paikat osoittautuivat tosin hampparipettymyksiksi, Iguana eritoten.

Iguanassa päädyin kokeilemaan vuohenjuustohampparia, joka kieltämättä jo kuvauksen mukaan kuulosti hieman köyhältä ja sitä se oli. Mieleen tuli lähinnä Lidlistä ostettu vaalea sämpylä, jonka väliin oli läntätty vähän juustoa ja tökätty se mikroon. Mikäli mieleni tekisi mikrohampparia hankin sen mielelläni huomattavasti huokeampaan hintaan eurolla kaupasta. Onneksi sentään ranskalaiset ja hyvä seura pelastivat illan.

Iguana hampparipettymyksestä lannistumatta päätin uhmata kohtaloa ja kokeille Chicosin vuohenjuustohampparia soijapihvillä. Hampurilaisen sisällä oli vähän enemmän tavaraa, mutta hampurilainen ei oikein maistunut millekään muulle kuin juustolle. Ehkä omasta versiostani oli unohtunut mausteet? Vaikken tämän kokemuksen perusteella vakuuttunut harkitsen yhä kokeilevani Chicosin vegeburgeria quorn-pihvillä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti