sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Akrojoogaa kokeilemaan

Muistatte varmaan miten olen aikaisemmin puhunut halustani joogata, mutta jotenkin joogaa kokeillessa se ei ole tuntunut omalle jutulle. Muutama kuukausi sitten löysin kuitekin instagramista muutaman akrojoogaajaan (mm. laura sykora) joita aloin seuraamaan, ja siitä lähtien olen ehdottomasti halunnut päästä kokeilemaan akrojoogaa!


Cheerleadigin stuntit ja akrobatia yhdistettynä joogaan. Mitä muuta cheerleadingiin hurahtanut henkilö, jonka haaveena on ollut oppia joogaamaan, voi pyytää. Tunnetusti kärsimättömänä ihmisenä olen halunnut testata lajia heti. Heti tarkoitti käytännössä youtube videoiden "acroyoga for beginners" selaamista läpi ja kavereiden hätyyttelyä. "Kokeillaan vaan kerran. Meet vaan makaamaan tohon maahan kädet ja jalat suoraksi ja mä vaan lennän. Hyvä tästä tulee." Myös erilaiset lahjontakeinot ovat olleet käytössä.

Koska innostukseni ei ole hävinnyt mihinkään päätin, että on aika suunnata opetuksen pariin ennen kuin ystäväni kyllästyvät lopullisesti jankuttamiseeni siitä, miten me voitaisiin ihan vähän treenata tässä välissä. Laji ei näytä Suomessa olevan vielä niin trendikäs, että sitä tarjottaisiin jokaisella joogasalilla, joten pientä selvitystyötä sai tehdä, jotta löysin enemmän informaatiota. Timo Kurvin sivuilta löysin lopulta infoa akrojoogasta, viikkotunteja sekä workshopeja. Viikkotunnin ajankohta menee pahasti päällekkäin valmennuksen kanssa, mutta onneksi tarjolla oli workshop myös aloittelijalle.


Ensi viikonloppuna suuntana siis Hyvinkää ja alkeisworkshop! En tiedä miten selviän koko ensi viikon pysyen nahoissani, sillä en malta odottaa ensi sunnuntaita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti