lauantai 6. syyskuuta 2014

Pikavisiitti Tampereelle – ruokapaikkoja ja kaupungilla kävelyä

Työviikkoa piristi pikavisiitti Tampereella pääosin työn merkeissä, mutta myös kaupunkia ehti hieman kierrellä ja muutamassa paikassa käydä ruokia maistelemassa.


Iltaa istuskelimme Tuulensuussa Hämeenpuiston kupeessa (Hämeenpuisto 23). Pidin todella paljon paikan kodikkaan tyylikkäästä tunnelmasta ja asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta. Menustakin löytyi herkkuja moneen makuun ja ainakin napostelemani lohkoperunat olivat mahtavia.



Perjantain lounaalla päätimme mennä testaamaan ilmeisesti Tampereen ainoan Nepalilaisen ravintolan Katmandun (satakunnankatu 29). Hyvän lounasähkyn sai herkkuannoksilla vedettyä ja pidin erikoisesti ravintolan naanleivästä. Nepalilaisten kasvisvaihtoehdot ovat maistamisen arvoisia, vaikkei kasvissyöjä olisikaan ja päädyin itsekin kasvisvaihtoehtoon, enkä joutunut pettymään.



Lounaan jälkeen otettiin pieni kävelyretki lähistöllä ja käväistiin Finlaysonin tehtaanmyymälässä. Ihastuin totaalisesti pesukarhukuosiin ja todennäköisesti jotain tämän kuosin tuotteita tulee hankittua kotiin. Kävimme myös piipahtamassa Tallipihalla, mutta myymäläkojut olivat kiinni. Kahvila oli auki, mutta napa ei vetänyt heti lounaan päälle mitään ruokaa ja tyydyin räpsäisemään paikasta muutaman kuvan. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti