lauantai 27. syyskuuta 2014

Käymässä Homeberry -sisustusliikkeessä

Satuin kerran Riihimäellä vieraillessani näkemään Homeberryn liikkeen, joka sattui valitettavasti juuri silloin olemaan kiinni. Kurkin kuitenkin ikkunoiden läpi sisälle ja paikka vaikutti vierailemisen arvoiselta. Siitä lähtien mielessä on pyörinyt ajatus siitä, että pitäisi mennä käväisemään ihan sisällä asti.


Keskiviikkona sain yllättävän iltapäivä inspiraation ja päätin hurauttaa paikalle. Ihana lipasto, jota olin jo lasin takaakin tiiraillut sattui olemaan alennuksessa, muttei millään mahtunut autoon, joten se piti jättää liikkeeseen. Eilinen ilta tulikin sitten pohdittua miten sen mahdollisesti saisi kuljetettua Helsinkiin asti, mutta kustannustehokkaita ideoita ei vielä ole tullut mieleen.


Muuta omaan kotiin sopivaa ei silmiin sattunut vaikka ihastelinkin monia ihania asioita. Olenko ainut, joka toivoisi, että sattuisi omistamaan järjettömästi rahaa ja ison talon niin monella huoneella, että voisi sisustaa jokaisen eri tavalla. Homeberrystä löytyy sisustustavaraa pienistä jutuista huonekaluihin asti ja katseltavaa riitti. Palvelu oli myös todella ystävällistä ja avuliasta. Paikka sijaitsee aivan Helsinki-Tampere motarin varrella eli hyvä pysähdyspaikka mikäli ajelee ohi ja sisustusjutut kiinnostavat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti