torstai 31. heinäkuuta 2014

Boat partyilya Maltalla ja Suomessa

Kielikurssin aktiviteetteihin kuuluvat myös erilaiset partyt, joista yksi suosikeistani oli boat partyt eli bileet veneellä. Veneeseen siis pakattiin kaikki erimaalaiset ryhmät Sliemasta ja ajeltiin pitkin rannikkoa. Alkumatka meni ruokaa odotellessa ja maisemia ihaillessa. Pitäisi aina muistaa ottaa eväitä mukaan, sillä 5-6 kertaa päivässä syövälle tuo välimerelle tyypillinen päivällisaika on melko myöhään. Toisaalta Maltan lämmössä lähes kaikki eväät menee pilalle todella nopeasti, joten harvemmin tuli ruokaa kanneltua mukana. Päivällisellä oli tarjolla hamppareita ja mehua, joita syötiin hämärtyvää iltaa katsellen. Todella kaunista kun pimeys laskeutui ja rannikon valot näkyivät.



Heti kun ruuat olivat edes hitusen sulaneet, oli aika suunnata jo melko täydelle tanssilattialle laivan kannelle. Rakastan tanssimista ja mikä olisikaan parempi yhdistelmä kuin ilta, pimeys, Malta, rannikon valot, laiva, mahtava porukka, hyvä musiikki ja tanssiminen. Pääsin myös opettelemaan ranskassa suosittuun biisin kuuluvan tanssin. Illan kruunasi ilotulitus, joka alkoi juuri kun olimme saapumassa takaisin Sliemaan. Mikäli suuntaat Maltalle niin Captain Morgan Cruises eli sama yhtiö, jolla seilasimme omat boat partymme myy yksittäislippuja boatparty tapahtumiin. Lue lisää tästä. Huom! Tuon myytävän risteilyn ikäraja on 17 ja laivalla näkyy olevan alkoholitarjoilu, mutta mikäli saa tarpeeksi ison porukan kasaan kannattaa kysyä tarjous mikäli vuokraa veneen itselleen. Mitään tarkempaa infoa en osaa noista boat partyista antaa sillä EF:n kanssa mentiin vähän eri konseptilla.


Suomeen palattuani olen haaveillut melkein joka päivä venereissusta täällä, mutta todennut, ettei ystäväpiirissäni kukaan taida harrastaa veneilyä. Yhtäkkiä whatsappissa kuitenkin ilmestyi kutsu synttäribileisiin veneellä, joten ilmeisesti kannattaa toivoa jotain, sillä usein toiveilla on tapana toteutua. Lauantai päivä vietettiin siis veneellä Päijännettä seilaillen ja mökkisaareen pysähtyen. Päivä oli mitä loistavin viettää grillivartaana veneen katolla synkronoidusti kääntyillen. (Tuli mieleen Sinkkuelämän jakso Twenty-Something Girls vs. Thirty-Something Women. Muistatteko kun rannalla tytöt kääntyilevät samaan tahtiin.) Ystäväni tuntien tarjolla oli myös aivan mahdottoman ihania herkkuja ja pienen ajelumatkan jälkeen ensimmäiset tarjoilut eli välipalalautanen asetettiin esille. Myöhemmin juotiin mökkisaaressa kakkukahvit kahteen kertaan ja syötiin siinä välissä. Järvellä ei myöskään pahemmin aalloista ole haittaa, joten vaikka mietin tulenko veneellä pahoinvoivaksi, ei pahoinvoinnista ollut onneksi tietoakaan.


Seuraava päivä tuli vietettyä veneitä katsellen lähtien vaatimattomasti tutkimaan 3 miljoonasta lähteviä jahteja. Kyllähän laivaan pitää mahtua 12 hengen miehistö jos sellaisen kerran elämässään ostaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti