sunnuntai 3. elokuuta 2014

Syksyn cheeraiheinen haaste

Olen Suomeen palattuani miettinyt mitä uutta mukavaa keksisin syksylle. Muutamia uusia harrastusideoita on pyörinyt mielessä ja yhden uuden liikuntaharrastuksen aion aloittaa mikäli saan järjestettyä alkeiskurssin niin, ettei se mene päällekkäin cheerleadingin kanssa. Koska en enää harrasta cheerleadingia joukkueessa, jossa olisi valmentaja ja salillakin käyn lähinnä yksin päätin asettaa itselleni syksyksi haasteen, joka kannustaisi tekemään jotain uutta.


Akrobatia on aina ollut osa-alueista itselleni se hankalin ja koska Keken kanssa treenataan vain kerran viikossa tehdään useimmiten stuntteja ja akro jää todella vähälle. Niinpä nykyään jo kärrynpyörän tekeminen tuntuu haastavalta. Päätin siis, että haaste tulisi olemaan akrobatia-aiheinen. 
Haaste onkin siis seuraava:
Marraskuun 15. päivä 
1. Seison käsilläni (min) 2 s ilman tukea
2. Teen siltakaadon


Haasteista ensimmäinen on mielestäni saavutettavissa ja on nyt vain toistoista kiinni. Siltakaato tulee olemaan huomattavasti haastavampi, sillä voi olla että se ei ole enää venyvyyden ja selän ongelmien takia mahdollista. Asia selvinnee viimeistään marraskuussa ja siihen asti se on treeniä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti