maanantai 21. heinäkuuta 2014

Takaisin Suomessa tuliaisina jäätävä flunssa

Muutama päivä on vietetty Suomessa kolmen viikon Maltalla asustelun jälkeen. Matka oli aivan mahtava ja olen todella kiitollinen kaikista ihanista ihmisistä joihin tutustuin tuona aikana. Kotiinlähteminen tuntui todella vaikealta, eikä vieläkään ole oikein toipunut kotiinpaluu masennuksesta, mutta eiköhän se tästä kun arki ja cheertreenit pyörähtävät taas kunnolla käyntiin.


Konetta ei reissussa ehtinyt paljon avata, sillä töitä riitti ja myöskään nettiyhteydet eivät pelanneet siihen malliin, että päivittely olisi onnistunut. Hotellissa wifi toimi aulassa, mutta usein yhteys oli niin hidas että hermo meni ennen sivun avautumista. Sinänsä se ei haitannut, sillä en ollut Maltalle koneella aikaa viettämään ollut lähtenytkään. 

Sain viimeisellä viikolla jonkinlaisen flunssan joka on viime päivien aikana osoittautunut todella sitkeäksi taudiksi. Ääni on lähtenyt, joten pakolliset puhumiset on hoidettu viestien kautta. Todella typerä olo kun joku vieressä oleva ihminen puhuu, mutta et voi vastata. Päätettiin siis siirtyä puhtaasti viestittelyyn. Kunhan täältä sängynpohjalta nousen on luvassa enemmän päivittelyjä Maltasta, kielikurssista ja liiderin työstä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti