sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikonloppu kuulumisia

Viikonloppu hujahti taas, mutta mukavissa merkeissä, sopivan kiireisenä ja cheerpainotteisena. Langurien kanssa vietettiin leiriviikonloppua kisaohjelmaa kasaillen ja lauantai-ilta meni hallituksen kokouksessa. Viimeisimmän valmentajakoulutuksen etätehtävänkin sain juuri tehtyä ja palautettua. Leiriviikonloppu meni aivan mahtavasti ja koko joukkue tsemppasi todella hyvin ja jaksoi vetää täysillä pitkät päivät. Skillzillä saatiin myös soittaa ahkerasti kelloa.



Ehdin viikonloppuna myös vähän rentoutua pitkien yöunien ja arkihemmottelun merkeissä eli vihdoinkin avaamalla lahjaksi saamani kasvonaamio paketin. Naama kiittää kun välillä ehtii vähän enemmän kiinnittää huomiota sen hoitoon.


Yksi viikonlopun to do listan mieluisista aiheista oli myös matkalaukun pakkaaminen. Seuraava viikonloppu vietetään sitten pitkän kaavan mukaan Barcelonassa! Yritin muistella mille 18 astetta ja aurinkoista tuntuu eli mitä vaatteita silloin voi pitää. Ei taida kuitenkaan vielä shortsikeli olla ja loppuviikosta oli luvatta myös Barcelonaan kylmenevää. Pitää varmaan seurailla säätiedotuksia ja tehdä vielä viimehetken muutoksia matkalaukun sisältöön keskiviikkona.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti