torstai 27. maaliskuuta 2014

Shoppailu Barcelonassa


Barcelonasta löytyy kattavat mahdollisuudet shoppailuun. Kaikenlaista hauskaa perus turistikrääsää löytyy tunnetuimpien nähtävyyksien läheisyydestä ja FCB:n faneille löytyy omia kauppoja ja huiveja ja muuta myydään kaikissa turistikaupoissa.


Tein sattumalta myös aivan mahtavan löydön kun hotellimme vieressä oli Pick & Save liike, joka myi Mangon vaatteita todella edulliseen hintaan. Kauppa oli outlet tyylinen, jossa myytiin myös kakkoslaatua. Mukaan tarttui vaikka mitä ihanaa.


Housut: Zara
Muut vaatteet ja laukku: Mango

Laukusta puuttui sisävetoketjusta lenkki, mistä vedetään, mutta tämähän ei haittaa käyttöä millään tasolla.

Catalunya metropysäkin läheisiltä kaduilta löytyi myös paljon kauppoja. Angel nimisellä kadulla oli mm. Zara, Bershka, Pimkie jne. eli kierreltävää löytyi. Puolet päivästä saatiinkin vietettyä näissä kaupoissa välillä toki myös syöden hyvin ja kahvitellen.

Placa Espanyalla käydessämme kävimme myös pikaisesti ostoskeskus Las Arenasissa. Kovin paljon emme ehtineet kiertelemään, sillä olimme paikalla aika myöhään, mutta tarjolla näytti olevan mielenkiintoisia kauppoja.


Mukaan tuli myös napsittua kaikenlaista hauskaa kesäksi ja tämän kasan kanssa ei hetkeen tarvitsekaa taas päivitellä kaappia. Mukaan tarttui mm. rennot ohutta kangasta olevat haalarit, täydelliset kesäksi. Lisäksi koukutuin totaalisesti porolegginseihin, jotka olivat ihanan pehmeät sisältä. Näistä tulee varmasti seuraavat lemppari loppuun kulutettavat kotihousut.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti