keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Barcelona time!

Ensi yönä ei montaa tuntia ehdi nukkua, sillä lento kohti Barcelonaa lähtee klo 6:55. Matkalle lähtiessä aikainen herätys ei kuitenkaan haittaa vaikka todennäköisesti melko zombiena tulee lentokentälle raahustettua ja koneessa varmaankin nukuttua. Voin välillä pahoin lentokoneessa, joten matkapahoinvointilääkkeet on hankittu ja toivottavasti tällä kertaa selviää ilman ikävää oloa.


Jätin tänään treenit välistä, sillä töissä meni vähän pidempään, jotta sain kaiken tehtyä ja pakkaaminen oli vielä melko vaiheessa. Kotiin tultuani oli kuitenkin ensin pakko herkutella ennen pakkauspuuhiin siirtymistä.


Muumikulhosta tietenkin. Muumikulhot on tässä taloudessa kyllä kovassa käytössä, sillä vaniljasoijajugurtti ja mustikat ovat vaan niin parhautta.


Keskiviikko on ollut aina yksi lempparipäivistäni. Kuvasta voi varmasti arvata mistä syystä, mikäli ei ole bongannut vastausta aikaisemmista teksteistäni. Aku Ankka on tullut keskeytyksettömästi yli 10 vuotta ja on vieläkin ahkerassa luvussa.


Suurin osa tavaroista on nyt hammasharjaa lukuunottamatta pakattu ja matkaseurakin saapunut paikalle. Illan ohjelmassa vielä Under the dome ja sitten muutama tunti unta! Palaillaan matkan jälkeen vinkkien ja kuulumisten muodossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti