keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Feta-kasvispihvit, joista tykkää koko porukka

Pääsiäisenä tuli kokeiltua muutamia uusia reseptejä ja kasvisruokavaihtoehtoja. Kasvispihvit ei ole kuulunut ikinä omalle suosikkilistalle (en muuten tunne kovinkaan montaa kasvissyöjää, jotka söisi kasvispihvejä...), mutta näitä feta-kasvispihvejä veteli hyvällä ruokahalulla  koko porukka. Tämä versio käy myös gluteenittomille, joille käy kaura. Lihaton, ei vegaani.


Ainekset


1 kesäkurpitsa
2 porkkanaa
1 punasipuli
1 purkki fetaa
1 dl kauraleseitä
4 kananmunaa
0,5 dl esim tattarijauhoja
mustapippuria
suolaa

Soijajugurttia ja dippiä kastikkeeksi

Valmistus


1. Raasta kesäkurpitsa (tai murskaa jollain) ja heitä ylimääräinen neste pois. 
2. Paloittele/murskaa/pilko muut kasvisjutut ja lisää feta.
3. Lisää jauhot, kaura ja munat. Sekoita.
4. Muotoile sellaisiksi kun haluat ja laita uuniin tai paista pannulla.

Tarjoiluehdotus:

Toimii erityisen hyvin esim perunamuussin ja dipin/kylmäkastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti