maanantai 11. elokuuta 2014

FTE:n kesäleiri

Edellinen viikko hurahti valmennushommissa ja syyskauden käynnistyksellä kun olin osan viikkoa valmentamassa Funky Team Espoon kesäleirillä. Kapusiinien treenit alkoivat myös kyseiseltä leiriltä, sillä syksyn kisat tulevat aina niin nopeasti kesän jälkeen.

 Päiväohjelmassa oli kahdet lajitreenit, toiset aamulla yleensä stuntteihin painottuen ja toiset iltapäivällä akroon painottuen. Tanssivalmentajat kävivät vierailulla leirillä ja pitivät lyhyitä cheertanssitunteja yhtenä päivänä. Menin itsekin mukaan tunnille ja tanssikärpänenhän pääsi puraisemaan ja aloin haaveilemaan showtanssin pariin paluusta ja aikuisbalettitunneista. Ekstra ohjelmana nähtiin paristuntteja ja viimeisenä leiripäivänä Sportiro oli vierailulla ja pöydän ääressä kävikin kuhina.


Leirille olivat tervetulleita myös aivan aloittelijat lajia kokeilemaan (ja jäämään koukkuun) ja ryhmät oli jaettu eri taitotasoihin, jotta jokaiselle voitiin tarjota motivoivat päivät ja sopivan tasoista turvallista treeniä. Vapaammassa ohjelmassa pääsi tutustumaan muihin leiriläisiin ja muun muassa askartelemaan kenkärusetteja sekä muuta kivaa cheeraiheista tavaraa. Leirihuuto ja tanssi sekä kokonainen ohjelma nähtiin perjantai-iltapäivällä loppushowssa.

Pidän leirillä valmentamisesta ihan erityisesti, sillä kukapa valmentaja ei haaveilisi päivistä, jotka täyttyvät pelkästään cheerleadingista. Sopivasti vielä monelle illalle oli samalla viikolla erilaista kokousta cheeriin liittyen. Kropalle teki myös hyvää liikkua päivät toimistossa istumisen sijasta.

Tänään alkavat sisätreenit sopivasti kun ilmat näyttävät huononevan ja on aika kääntää katseet pikkuhiljaa syksyn ensimmäisiä kisoja kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti