sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kesän keikat takanapäin

Mikäli seuraat minua Instagramissa (anmarien_cfc) olet varmaankin tietoinen, että viime viikon viikonloppu tuli vietettyä Weekend-festareilla. Takana siis tanssintäyteinen viikonloppu ja mahtavat keikat. Weekendin järjestelyissä tuntuu joka vuosi olevan enemmän huonoa kuin hyvää sanottavaa, mutta silti oli liput ostettava, sillä muutamaa keikkaa ei voinut jättää näkemättä. Knife Party, Showtek ja Deadmau5 kuuluivat omaan must see listaani ja Knife Partyn keikka ylitti taas odotukset. Jaloissa tuntui sunnuntaina, että kaksi päivä oli tullut hypittyä, mutta onneksi Adidaksen luottofestarikengät pelastivat taas paljon (kuten jalat kastumiselta).



Tänä kesänä käväisin vaan kaksilla festareilla eli Summer Soundissa ja Weekendissä. Samantyyppistä musaa, mutta ihan totaalisesti erilaiset festarit. Itse kallistun enemmän Summer Soundin puolelle, sillä puitteet eli messukeskus on paikkana mukavampi ja kaikki järjestelyt toimivat loistavasti. Sisälle pääsi nopeasti eikö muutenkaan joutunut odottelemaan ja jonottelemaan missään kohtuutonta aikaa. Porukka on tullut festareille musiikin takia, joten tunnelma on mukava ja jos ei tunge ihan lavan eteen annetaan mukavasti tilaa tanssia. Weekendissä taasen tuntui puolet festareista menevän jonottaessa. Ensimmäisenä päivänä sisäänpääsyssä meni kokonaisuudessaan tunnin verran. Lisäksi festarien loputtua poistumisväylä oli noin 3 m levyinen ja voit kuvitella tungoksen kun kaikki ihmiset haluavat tunkea samasta kolosta ulos samaan aikaan. Mielessä kävi selviääkö täältä hengissä ulos ja helpotus oli suuri kun pääsi ihmismassan paineesta leveämpään kohtaan.

Innostuttiin neonvartalomaaleista

Summer Soundissa olin jäätävässä flunssassa Maltan jäljiltä, joten ne menivät omalta osaltani hieman penkin ja sunnuntai piti jättää kokonaan väliin. Hauskaa oli kuitenkin molemmilla festareilla (huolimatta mun weekend järjestelyavautumisesta) ja tanssittua tuli ainakin näiden alkuviikon päivien edestä.



Tälle viikonlopulle sain liput Cheekin stadionkeikalle lauantaille ja päätin lähteä tsekkaamaan menon siellä. En tiedä miksi, mutta keikka ei oikein kolahtanut. Mielestäni on mahtavaa, että suomalainen artisti vetää stadionin täyteen kahtena päivänä peräkkäin ja ei keikassa ollut mitään vikaa, päinvastoin. Paljon on töitä takana, sillä jokainen joka on kasisalilla käynyt tietää, että hieman erilaisesta tilasta puhutaan stadioniin verrattuna. Tulipahan käytyä ja oli ihan hauska kuulla radiosta soineita biisejä livenä. Tällä kertaa edes luottofestarikengät eivät pelastaneet jalkoja kastumiselta. Keikalta kotiin päästyäni oli siis ohjelmassa villasukat jalassa peiton alla istuskelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti