maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kapusiinit Summer Cheer Cupissa

Eilen palailtiin myöhään illalla mahtavalta Summer Cheer Cup reissulta kympin tyttöjen kanssa. Tuntui todella tylsältä tulla takaisin kotiin ihanan cheerviikonlopun jälkeen, mutta onneksi kotona innoissaan odottava koira vähän helpotti kotiinpaluuta.

Matka kohti Alahärmää alkoi hiljaisuudella ja lepäilemisellä, sillä kisa-aamun aikainen herätys vaati vähän palautumista. Pitkään matkaan oli varauduttu myös Bring It On leffoilla, joista ensimmäinen laitettiin pyörimään. (Spirit fingers!!!!!) ABC:ltä oli varattu ruokailu ja käytiin siellä vetelemässä buffet-pöydästä kunnon lounas ennen matkan jatkumista kohti kisapaikkaa.


Lauantain päivä meni todella nopeasti ja hiustenlaiton ja lämmittelyn jälkeen suunnattiinkin suoraan korutarkastukseen ja matolle. Jostain syystä juuri ennen suorituksen alkua alkoi jännittämään tyttöjen puolesta, mutta heti kun ohjelma alkoi loppui jännitys ja oli mukava nähdä miten tytöt nauttivat matolla olemisesta. Jännittäminen näkyi ohjelmassa hieman, mutta koko ohjelma taisteltiin läpi puhtaana suorituksena. Palkintojenjaossa ei tiennyt oikein mitä odottaa, sillä en nähnyt montakaan minien ohjelmaa ja tiesin, että kaikki muut joukkueet olivat erittäin kovatasoisia. 10. sija tuli, johon me valmentajat olimme enemmän kuin erittäin tyytyväisiä samoin kuin tyttöjen suoritukseen ja asenteeseen ylipäätänsä. Ihanaa olla liikkeellä joukkueen kanssa, joka on mukana hyvällä motivaatiolla, joukkuehengellä ja iloisella asenteella. Illalla rentouduttiin vielä kylpylässä ja huoneissa kisasuoritusta katsellen ja herkkuja syöden.


Sunnuntai aloitettiin hotellin aamupalalla. Vaikka en ole kotona aamupala ihminen, vaan yleensä syön jotain nopeasti, on hotellin aamupala niin luksusta. Aamupalan jälkeen siirryttiin pikapikaa Power Parkiin carting-kisaa varten. Carting kisan kannustaminen ei mennyt ihan nappiin, sillä kannustimme innokkaasti aika-ajoja luullen, ettei mitään varsinaista lähtöä ja kisaa ole vaan vain ajelua ja varsinainen kisa alkoi samaan aikaan kun huvipuistorannekkeiden jako alkoi. Ehkä hieman hämmentävä ajoitus, mutta ehdimme näkemään varsinaisesta kilpailustakin tärkeimmän eli loppuosan ja kannustamaan edustajamme viidennelle sijalle. 


Loppupäivä vietetiin Power Parkissa laitteissa pyörien. Kokeiltua tuli mm. vapaapudotus ja puuvuoristorata. Power Parkin puuvuoristoradasta tuli juuri yksi Suomen huvipuistojen vuoristoratojen lemppareistani. Sopivasti vauhtia, mutta menosta pystyy vielä nauttimaan kun ei holtittomasti retkahtele ympäriinsä. Huvipuistona Power Park onkin loistava kohde, mikäli vain ajomatkan jaksaa. 


Kotimatkan mutkainen pikkutie ei ollut se miellyttävin laitteissa pyörimisen jälkeen, mutta matka meni nopeasti seuraavan kauden suunnittelun ja Bring It On leffojen parissa. Minulle on nyt tiedossa hieman yli kuukauden loma cheerleadingista, sillä supermielenkiintoinen työreissu odottaa ensi viikolla. Sen verran voin paljastaa, että suuntana on jokin lämmin paikka. Seuraaviin kisoihin ei ole aikaa kovin montaa kuukautta, joten tytöt jäävät kesätreenailemaan muiden valkkujen kanssa ja täysipainoiseen treeniin palataan hieman ennen koulun alkua.

Seuraavaa yhtä mahtavan hauskan ihanaa kisareissua tyttöjen kanssa odotellessa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti