perjantai 13. kesäkuuta 2014

Getting ready for Summer Cheer Cup

Cheerin kevätkausi päättyy supermahtavasti kisaviikonloppuun Summer Cheer Cupiin Powerparkissa, jonne valmennettavani FTE Capuchins lähtee kilpailemaan. Ihanaa saada kunnon kesächeertapahtuma Suomeen. Hauskaa lähteä reissuun tyttöjen kanssa bussilla ja saada viettää viikonloppu joukkueen kesken.



Pakkaaminen ei ole ikinä ollut oikein mun vahvuus, vaikka oon aina matkustellut paljon. Yleensä multa puuttuu aina yöpuku, hiusharja ja jotain muuta olennaista tavaraa kuten dödö. Katotaan miten tällä kertaa käy. Yritän lauleskella "passi ja hammasharja" laulua aamulla niin ehkä muistan varmistaa ainakin ton henkkaripuolen. 


En päässyt tänään töiden takia tyttöjen kanssa väkertämään kampauksia ja hengailemaan, joten virittäydyin kotona tunnelmaan lakkaamalla kynnet ja heilumalla kylttien kanssa. Kevätkausi on ollut joukkueelle haastavaa aikaa loukkaantumisten takia (kaikki vaaralliset lajit kuten metsässä kävely ja koululiikunta kieltoon), mutta ollaan silti saatu ohjelma kokoon ja jotain uutta kivaa nähdään huomenna, sillä viime kisojen jälkeen on opittu taas uutta. 

Vaikka huominen herääminen aamuyöstä tulee olemaan tälle unikeolle tuskaa olen silti jo nyt niin innoissani, että vaikea pysyä paikallaan. Kevätkausi päättyy kisoihin ja vaikka tietysti toivon onnistunutta suoritusta ohjelmasta huomenna on tärkeitä nauttia matkasta eli kaikista niistä tunneista, jotka ollaan vietetty keväällä yhdessä. 

p.s. Olen nykyään instagramissa ja Summer Cheer Cup kuvia voi seurata instatililtäni anmarien_cfc





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti