sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tilaukseen: BlenderBottle tuotteita

Oon ollut ihan innoissani kun saatiin perjantaina laitettua tilaukseen Blender Bottlen tuotteita. Mahtavaa, että sitä onnistuu innostumaan juomapullojen ostamisesta. Ajankohtaiseksi juomapullon ostaminen tuli kun edellinen Maykkareista vuonna nakki saatu juomapullo meni rikki ja ajattelin ostaa jonkun peruspullon kaupasta. Kaveri kuitenkin vinkkasi noista BlenderBottle tuotteista ja niiden eduista muihin juomapulloihin verrattuna. Tuotteet ovat bisfenoli (BPA free) ja ftalaatti (phthlalate) vapaita.. BPA liukenee nesteeseen ja päätyy sitä kautta elimistöön. Aineen vaikutuksista elimistöön kiistellään ja se on liitetty muun muassa syöpään. Tutkimustulokset puhuvat sen puolesta, että aineet vaikuttavat ihmisen hormonitoimintaan.

Tilaukseen lähti nyt siis juomapulloksi BlenderBottle SportMixer turkoosissa värissä. Hirveän vaikea oli valita kaikista väreistä, mutta tähän lopulta päädyin.


Olin aluksi ostamassa vaan tota juomapulloa, mutta päätin laittaa samaan tilaukseen shakerin. Pullon sisällä on lyijytön teräsvispilä, joka sekoittaa juoman entistä paremmin. Korkista luvataan myös sen olevan "stay open" eli ei pitäisi tulla nenille. Katsotaan miten homma toimii käytännössä. Tuotteet voi myös pestä astianpesukoneessa.


Nyt odottelen innolla, että nuo tulevat perille ja pääsen käytännössä testaamaan toimivuutta. Tässä myös kiva lahjaidea oikeastaan kenelle vaan treenaajalle ja todennäköisesti paketti ehtii vielä ennen joulua tullakin. Tykkään kovasti tälläisista arjen luksustuotteista, jossa ovat miellyttäviä silmälle ja oikeasti tuovat jotain lisäarvoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti