maanantai 16. joulukuuta 2013

Funky Team Espoo joulujuhla

Sunnuntaina loppui tämän vuoden treenikausi ja vietettiin Espoon puolen joulujuhlaa. Omista valmennettavista oli esiintymässä molemmat starttiryhmät, sekä Kapusiinit. Starttiryhmien esitykset olivat varmasti valmentajana kaikista jännittävin hetki, sillä suurimmalle osalle tytöistä kyseessä oli ensimmäinen esiintyminen. Turhan montaa harjoituskertaa ei myöskään ollut takana. Joulujuhla oli kuitenkin mukava paikka ensiesiintymiselle, sillä tunnelma oli rento ja tarpeen vaatiessa olisi ohjelman voinut tehdä uudestaankin. Tarvetta tähän ei kuitenkaan ollut vaan molempien ryhmien esitykset menivät upeasti. Sai taas kerran olla superylpeä valmennettavistaan.


Päätettiin muutaman valmentajan/Keken voimin mennä tekemään joku nosto Kapujen ohjelman lopuksi. Lupauduin Facebookissa nostamaan myös tarvittaessa pohjana (en edes muista milloin viimeksi olen nostanut pohjana) ja totesin, ettei kyseessä ollutkaan ihan niin helppo homma kuin olin ajatellut. Päätettiin siis tehdä pieni helpotus suunnitelmaan kun ei myöskään aikaa harjoitella ollut kun juoksi kolmen valmennettavan ryhmän välillä. Taidan siis jatkossakin pysytellä turvallisesti takamiehenä.

Illan suurena yllätyksenä oli Kapujen valmentajille tekemät pikkujoululahjat. Kaikki saimme aivan ihanat paidat <3 Ehdottomasti paras tänä vuonna saamani pikkujoululahja!


Kaiken lisäksi tuli tytöiltä vielä muutama paketti ja ihania kortteja ja nyt on saanut syödä mahaansa kaikkia ihania herkkuja ja joulusaunan jälkeen saa rasvailla itsensä Bodyshopin tuotteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti