torstai 28. marraskuuta 2013

Eläinkokeetonta kosmetiikkaa kylppärissä

Freemanin tietyt tuotteet on jo pitkään kuuluneet ehdottomiin lempparituotteisiin kylppärissä. Selailin eräänä päivänä Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listaa ja ilokseni kyseiset tuotteet sattuivat löytymään vielä kyseiseltä listalta. Kyseisellä listalla olevat yritykset ovat sitoutuneet kosmetiikan standartiin, mikä tarkoittaa sitä ettei tuotteiden valmistuksessa ole missään vaiheessa käytetty eläinkokeita tietyn päivän jälkeen. Kovin tunnettuja merkkejä listalta ei löydy, sillä kriteerit ovat tiukat. Vaikka osa kosmetiikkayrityksistä ei testaa itse kosmetiikkaa eläimillä voi ainesosat olla testattu eläinkokein. Freemanin tuotteina minulla on tällä hetkellä puhdistava kasvonaamia, vartalon- ja kasvojenkuorinta.


Oikealla kuvassa:
Freeman Detoxifying Mask Chocolate & Strawberry Kasvonaamio 150ml
Syväpuhdistava naamio, joka kosteuttaa ihoa ja pienentää ihohuokosia. Itselläni on kuiva sekaiho, joten käytän naamiota enimmäkseen t-alueella. Omalle kuivalle iholleni naamio ei riitä kosteuttamaan, joten naamion jälkeen pitää laittaa kunnolla rasvaa, jottei ihoa ala kiristämään. Naamio puhdistaa tehokkaasti ja itselläni saattaa epäpuhtauksia pukata naamion laittamisesta seuraavana päivänä, joten naamion käytön ajankohta kannattaa ajoittaa niin, ettei juuri ole lähdössä vaikka juhlimaan. Mahtavaa kuitenkin huomata, että tuote on oikeasti tehokas. Ehdotonta plussaa on ihana suklaan tuoksu, joka varmistaa todellisen hemmotteluhetken. Tällä hetkellä tämä tuote on yksi kylppärini lemppareista.

Keskellä:
Freeman Facial Creamy Scrub Apricot Rakeinen kuorintavoide 150ml
Uusin ostos Freemanin tuotteista on kasvojenkuorintavoide. Kovin montaa kertaa en tätä ole vielä ehtinyt käyttämään, mutta tuoksuun olen jo koukuttunut. Voidemainen koostumus tuntuu hyvältä iholla, eikä kuivaa liikaa. Kaikkiin herkimiin ihon kohtiin, kuten nenänpieliin en itse uskalla kuorintavoidetta laittaa, jottei herkkä iho ärsyynny.

Vasemmalla:
Freeman Sugar Body Scrub Pomegranate Kuorintasokeri vartalolle 150ml
Vartalonkuorintana käytän Freemanin kuorintasokeria. Plussaa lähtee taas pullosta ja tuoksusta, kuten muissakin tuotteissa. Käytän tätä kerran viikossa tai välillä useamminkin. Useiden muiden vartalokuorintojen kanssa tuntuu, että aine on liian kovaa ja tuntuu epämukavalta. Tässä tuotteessa ongelmaa ei kuitenkaan ole vaan kuorinta tuntuu miellyttävältä, mutta toimivalta.

Hinta-laatusuhde on myös erittäin hyvin kohdallaan, sillä tuotteet ovat suht edullisia. Omani olen ostanut Sokokselta, mutta tietääkseni Freemania myy myös mm. Anttilat ja citymarketit ja vastaavat paikat. Suklaa-mansikka kasvonaamiota ei toistaiseksi parin vuoden sisään ole onnistunut vielä mikään muu tuote voittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti