keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Cheerkuulumisia

Viimeiset neljä päivää on menneet cheerleadingin parissa, ettei ole ehtinyt edes tänne kirjoitella. Perjantaina vedettiin kenraalit ja käytiin läpi lauantain kulkua. Lauantaina olikin sitten pitkä päivä vaikka onneksi meidän rekisteröitymisaika oli vasta 10 jälkeen eli sai hieman nukkua. Tosin itsellä jäi unet vähän vähiin kun muutamaan kertaan heräsin "olen myöhässä" paniikkiin ja lopulta luovutin ja nousin ylös 7:ltä kun en saanut enää unta.


Lauantain kisasuoritukseen oli koko joukkue erittäin tyytyväinen. Nämä olivat Kapujen ensimmäiset kisat tällä tasolla ja saamamme pisteet olivat kovat siihen nähden miten uusi joukkue vielä on. Kaikki meni ohjelmassa niin kuin olimme harjoitelleet eli pääsimme tavoitteeseemme. 


Lepoa ei kisojen jälkeen ollut luvassa vaan Super Cheerien lähestyessä vauhdilla treenaaminen jatkui heti maanantaina uusien stunttien ja eri ryhmien kokeilun voimin. Super Cheeristä tulee itselleni paikasta toiseen juoksemispäivä kun on tarkoitus kisata itse Keken kanssa ja olla mukana myös valmentajana. Toivon, että sarjat menevät melko lailla ikäjärjestyksessä niin ehdin hyvin tehdä molempia.


Tiistaina treeneissä meillä oli apuvoimia Cheer Skillziltä ja näenkin, että ulkopuolinen valmennusapu on kannattava vaihtoehto. Homma vaikutti sen verran hyvälle, että on varmaan pakko mennä ottamaan muutama yksityistunti ihan itselleni kun akroilu on jäänyt kisoihin treenatessa pahasti taka-alalle ja tällä hetkellä jo kärrynpyörä vaatisi treeniä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti