sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kisatreeniä, eliminointia ja pakkausta

Kisoihin on enää 3 viikko aikaa ja ihanat pikku minini treenaavat ahkerasti. Keken kanssa päädyttiin jättämään kisat väliin, sillä ilmoittautumisten kanssa oli ongelmaa ja kaikkien ilmoittautumiset eivät onnistuneet, mistä syystä olisimme joutuneet lähtemään mukaan vajaalla miehityksellä. Harmillisesta takaiskusta huolimatta ollaan jatkettu aina yhtä ihanalla Keke asenteella treeniä ja suunnataan sitten mukaan marraskuun kisoihin.

Viime aikoina blogissa on ollut vähän hiljaisempaa, sillä aika on mennyt töiden ja treenien lisäksi muuttolaatikoita pakkaamalla. Ensi kuun alusta olisi tarkoitus muuttaa uuteen (toistaiseksi tuntemattomaan) osoitteeseen. Vuokra-asunnon etsiminen Helsingin seudulta on ollut kyllä hyvin haastava tehtävä ja menisi kokopäiväisestä työstä. Toistaiseksi ei ole vielä tärpännyt, mutta onhan tässä viikko aikaa ennen kuun vaihdetta. Pidetään siis sormet ristissä että asunto löytyy.

Pakkailessani olen harrastanut elimointia melko kovallakin kädellä. Suuri osa huonekaluista on myyty ja lähtenyt kiertoon. Vaatekaapista olen laittanut kaikki vaatteet, joita en ole pitänyt muutamaan kuukauteen myytävää kassiin. Samalla periaatteella olen käynyt kaappeja läpi ja laittanut myytävää laatikkoon hyväkuntoista tavaraa, jota en kuitenkaan itse käytä. Jonkun verran tavaraa, kuten rikkinäisiä kenkiä ja krääsää, jota on nurkkiin jäänyt olen kylmästi heittänyt pois. Lopulta ihminen pärjää kuitenkin melko vähällä ja tarkoitus olisikin jatkossa hillitä tavaranmäärää kotona tiettyyn maksimiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti