keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Super Cheer ja SMK-kisakenraali

Tänään oli Gymillä Super Cheer ja SMK kisaajien kisakenraalit, joissa olimme Kapusiinien kanssa vetämässä Super Cheer ohjelmamme kokonaisena yleisölle. Ohjelmassa on paljon uutta kivaa lisätty ja muutoksia tehty sitten Syyskisojen. Kisoihin on vielä yli viikko aikaa, joten hiomista ja siistimistä on luvassa.

Yleensä vältän viimeiseen astin musansoittamisvastuuta, mutta tänään päätin uhrautua ja eihän se mennyt ihan kuin strömsöössä. Tytöt odottivat kuitenkin paikoillaan kärsivällisesti ja saivat samalla hyvää treeniä siitä jos kaikki ei aina mene putkeen musiikin kanssa.

Katselin läpi kaikkien joukkueiden ohjelmat ja jäin pohtimaan sitä miten paljon laji on kehittynyt sinä aikana kun olen itse harrastanut. Aloitin cheerleadingin parissa 2005 ja moni asia on muuttunut tähän päivään mennessä. Stunteissa tehdään aivan uusia juttuja ja myös akrovalmennuksessa on tapahtunut huimaa kehitystä. Suurimpana edistysaskeleena on myös harjoitustilojen parantuminen varsinkin nyt kun Helsinkiin avattiin cheergym. Myös harrastajamäärät ovat nousseet kohisten viimeisen kymmenen vuoden aikana, mikä kertoo jotain cheerleadigin koukuttavuudesta.

Fiilistelykuvaa Gymiltä kenraaleista, paljon oli porukkaa (kuvassa taitaa olla Suprise)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti