sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Super Cheer 2014 jälkifiilistelyt

Super Cheer kisat, joka on minien vuoden päätapahtuma kisattiin viime viikonloppuna Vantaalla. Meidän osaltamme päivä sujui mahtavasti ja kotiin kuljetettiin myös palkinto, josta en valmentajana voisi olla enemmän ylpeä. Meille kaikille tuli suurena yllätyksenä, kun palkintojenjaossa Most Spirited Team kiertopalkinto napsahti Kapusiineille. Toki tytöt olivat sen enemmän kuin ansainneet, sillä niin mahtava porukka meillä on treenaamassa iloisena useana kertana viikossa.

Valmentajana tämä palkinto lämmitti myös erityisesti sydäntä, sillä koen, että varsinkin mini-ikäisillä (ja ihan kaiken ikäisillä) harrastamisen tulisi olla hauskaa ja käteen jäädä muutakin kuin kasa opittuja taitoja. Itselleni cheerleading on rakas harrastus ja paljon enemmän kuin stuntit tai muut taidot, joita olen oppinut. Lajin parissa olen saanut todennäköisesti elinikäisiä ystäviä ja kokenut hetkiä, joita muistelen todennäköisesti vielä vanhainkodissa. Nämä ovat myös niitä asioita, joita toivon valmennettavieni lajista saavan. 


Varsinainen kisasuoritus sujui hyvin, ohjelma näytti varmalta ja tytöillä oli matolla hyvä meno. Pyrtsissä tapahtui pieni notkahdus, joka korjattiin mahtavalla taistelutahdolla ilman, että kenenkään hymy hyytyi. Ohjelmaa on vaikeutettu vuoden aikana tasaisella tahdilla ja sekä yksilötaidot, että joukkue ovat kehittyneet yhdessä huimasti. Loppuvuosi harjoitellaan uusia juttuja, hiotaan vanhoja ja valmistaudutaan seuran joulujuhliin. Valmentajat ovat myös jo kääntäneet katseensa ensi vuoteen ja kaikenlaista mukavaa on siellä tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti