Kaapissa on jo pidempään avaamattomana ollut paketti kvinoaa ja eilen päätin, että nyt on keksittävä mihin sitä käyttäisi. Kvinoan ylivertaisuutta on hehkutettu ja se sisältää samat proteiinit kuin lihassa (Lähde: O'Connor), sopii gluteenitonta ruokavaliota seuraaville ja sisältää antioksidantteja. Monta hyvää syytä siis opetella kvinoaa käyttämään. Tässä tänään testattu superhyvä resepti.
+ jugurtti ja mausteet kylmäksi kastikkeeksi
Aineet:
- Paprikoita
- Pinaattia
- Sipulia
- Kvinoaa
- Fetaa
- Mustapippuria
- Basilikaa
+ jugurtti ja mausteet kylmäksi kastikkeeksi
Ohjeet:
- Halkaise paprikat ja asettele pellille
- Valmista kvinoa ohjeen mukaan
- Pilko sipuli ja kuullota pannulla
- Lisää joukkoon pinaatit hienonnettuna
- Lisää mustapippuri ja basilika
- Heitä joukkoon fetat ja kvinoa
- Sekoita
- Täytä paprikat
- Paista uunissa kunnes paprikat ovat pehmenneet
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti