keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mitä tehdä kvinoasta? Kvinoapaprikoiden resepti

Kaapissa on jo pidempään avaamattomana ollut paketti kvinoaa ja eilen päätin, että nyt on keksittävä mihin sitä käyttäisi. Kvinoan ylivertaisuutta on hehkutettu ja se sisältää samat proteiinit kuin lihassa (Lähde: O'Connor), sopii gluteenitonta ruokavaliota seuraaville ja sisältää antioksidantteja. Monta hyvää syytä siis opetella kvinoaa käyttämään. Tässä tänään testattu superhyvä resepti.


Aineet:

  • Paprikoita
  • Pinaattia
  • Sipulia
  • Kvinoaa
  • Fetaa
  • Mustapippuria
  • Basilikaa

 + jugurtti ja mausteet kylmäksi kastikkeeksi

Ohjeet:

  1. Halkaise paprikat ja asettele pellille
  2. Valmista kvinoa ohjeen mukaan
  3. Pilko sipuli ja kuullota pannulla
  4. Lisää joukkoon pinaatit hienonnettuna
  5. Lisää mustapippuri ja basilika
  6. Heitä joukkoon fetat ja kvinoa
  7. Sekoita
  8. Täytä paprikat
  9. Paista uunissa kunnes paprikat ovat pehmenneet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti