tiistai 28. heinäkuuta 2015

Golfia Paloheinässä

Ystäväni pyytäessä minua lähtemään kokeilemaan golfia vastasin pyyntöön hieman varautuneesti myöntävästi. Taustalla on nimittäin muutamat minigolf kokemukset, jossa yleensä pääsen muutaman radan hermostumatta eteenpäin, mutta jossain vaiheessa tekisi mieli heittää maila nurkkaan. Äidiltä tuli myös oheita golf-kokeiluun "älä siten heittele mailoja siellä jos ei oikein suju". 


Näissä fiiliksissä siis lähdettiin ohjatulle tunnille harjoittelemaan Paloheinä Golfiin. Voin nyt heti todeta, ettei mailoja tullut heiteltyä ja treenailu oli välillä hauskaakin, joskin todella haastavaa. Porukallamme oli mukana opettaja, jonka kanssa kokeilusta sai kyllä huomattavasti enemmän irti. Teimme erilaisia harjoitteita eli varsinaisesti peliä tai palloa reikään ei edes tarvinnut yrittää, joskin yksi porukastamme puolivahingossa onnistuikin yhdellä lyönnillä reikään osumaan. 


Huomattavasti hauskempaa oli lyödä pidempiä lyöntejä kuin putata. Mitään tuntumaa lyömiseen ei näin ensimmäisellä kerralla kyllä saanut ja hyvät lyönnit olivat enemmän tuuria ja sattumaa kuin taitoa. Iloita toki voi jo siitä, että osui 90 % lyöntikerroista palloon. 

Vaikken golfista lajina heti innostunutkaan sain kokeilukerrasta silti paljon irti. Itselle tietty hidastempoisuus lajissa ei aivan iskenyt, vaikka voisikin green cardin ehkäpä jossain vaiheessa hankkia taskuun jos joskus haluaisi pelata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti